Proclaimer

De provincie Utrecht houdt haar websites zo actueel en compleet mogelijk. De normen uit de BurgerServiceCode zijn hiervoor onze leidraad. Ondanks deze zorg kunt u aan de informatie op deze pagina's geen rechten ontlenen. De provincie Utrecht aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook als gevolg van onjuiste en/of onvolledige informatie of het niet goed functioneren van haar websites.

Functies bij deze pagina

  • Tekst normaalTekst groterTekst grootst

Subnavigatie

Proclaimer

De provincie Utrecht houdt haar websites zo actueel en compleet mogelijk. De normen uit de BurgerServiceCode zijn hiervoor onze leidraad. Ondanks deze zorg kunt u aan de informatie op deze pagina's geen rechten ontlenen. De provincie Utrecht aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook als gevolg van onjuiste en/of onvolledige informatie of het niet goed functioneren van haar websites. De provincie Utrecht is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe webpagina’s waarnaar wij verwijzen en is niet verantwoordelijk voor gevolgen van gebruik van deze informatie.

Meld eventuele fouten

Komt u iets tegen op een van onze websites wat niet correct is, of verouderd? Neem contact met ons op. Binnen twee tot tien werkdagen handelen wij uw melding af.

Gedragslijn

Wij behandelen uw mail conform onze gedragslijn e-mail. Al uw informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt.