Hoe werkt Regiotaxi

U regelt uw vervoer met één telefoontje of met een bezoekje aan deze website. U bent verzekerd van uw rit als u minimaal één uur tevoren belt. U kunt op dat moment ook de terugreis bestellen.

Functies bij deze pagina

  • Tekst normaalTekst groterTekst grootst

Hoe werkt Regiotaxi

Hoe werkt Regiotaxi

Hoe werkt het

U regelt uw vervoer met één telefoontje naar 0900-11 22 44 5 of met een bezoekje aan deze website. U bent verzekerd van uw rit als u minimaal één uur tevoren belt. U kunt op dat moment ook de terugreis bestellen.

Wilt u meerdere ritten plannen over meerdere dagen? Geen probleem, ook dat is mogelijk. Hoe eerder u reserveert, hoe beter de centrale de ritten kan plannen. Ook het afzeggen van een rit doet u minimaal één uur van tevoren, het liefst eerder als dat kan.

Regiotaxi Eemland-Heuvelrug is er voor iedereen die zelfstandig of met begeleiding kan reizen - jong of oud, gezond of slecht ter been. Dus ook mensen die gebruik maken van een rolstoel, een rollator of scootmobiel. Voor het vervoer worden zowel gewone taxi's als (rolstoel)busjes ingezet. De regiotaxi rijdt elke dag van 06:00 uur tot middernacht.

Reizen tijdens de kerstdagen met de regiotaxi

Wilt u tijdens de kerstdagen met de regiotaxi rijden, dan kunt u deze ritten bestellen tot en met 22 december. Voor ritten tijdens de jaarwisseling reserveert u voor 29 december.

Online reserveren
Telefonisch reserveren