Reistijden

Regiotaxi  Eemland-Heuvelrug mag maximaal een kwartier vroeger of later komen dan het afgesproken tijdstip. Als de taxi er is, moet u klaar zijn voor het vertrek. Omdat er ook afspraken zijn met andere reizigers, mag u niet voor nodeloos oponthoud zorgen.

Functies bij deze pagina

  • Tekst normaalTekst groterTekst grootst

Reistijden

Reistijden

Kwartier voor en kwartier na
Regiotaxi  Eemland-Heuvelrug mag maximaal een kwartier vroeger of later komen dan het afgesproken tijdstip. Als de taxi er is, moet u klaar zijn voor het vertrek.

Aankomsttijd
Het is mogelijk om in plaats van een gewenste vertrektijd een gewenste aankomsttijd af te spreken. De taxi brengt u dan maximaal een kwartier te vroeg op uw bestemming. Het taxibedrijf bepaalt dan wel wanneer u moet vertrekken. Deze ritten moet u minimaal twee uur voor de gewenste aankomsttijd reserveren.

Klaar staan voor vertrek
Omdat er ook afspraken zijn met andere reizigers, mag u niet voor nodeloos oponthoud zorgen. De chauffeur mag 3 (als u gebruik maakt van de terugbelservice) of 5 minuten nadat hij heeft aangebeld of zich heeft gemeld doorrijden. De chauffeur en de taxi zijn altijd goed herkenbaar.

Taxi delen
U deelt de regiotaxi vaak met andere reizigers. Hierdoor is de Regiotaxi Eemland-Heuvelrug goedkoper dan een gewone taxi. De taxi rijdt niet altijd via de kortste route. De reistijd mag bij ritten van twee zones of korter maximaal twee keer de kortste reistijd zijn. Bij langere ritten geldt een omrijdtijd van anderhalf keer normaal.  
 

Online reserveren