Terugbelservice

Het is prettig als u weet wanneer de taxi er aan komt. Daarom vraag de telefonist(e) altijd naar het telefoonnummer van de plaats waar u wordt opgehaald. Dan wordt u vijf tot tien minuten voor aankomst van de taxi gebeld dat de taxi er aan komt.

Functies bij deze pagina

  • Tekst normaalTekst groterTekst grootst

Terugbelservice

Terugbelservice

Het is prettig als u weet wanneer de taxi er aan komt. Daarom vraagt de telefonist(e) altijd naar het telefoonnummer van de plaats waar u wordt opgehaald. Dan wordt u vijf tot tien minuten voor aankomst van de taxi gebeld dat de taxi er aan komt. Deze terugbelservice geldt ook voor de terugrit, waarvoor u dus een ander telefoonnummer kunt opgeven. Een mobiel nummer is uiteraard altijd handig.

Te vroeg-belservice
Naast de ‘standaard' terugbelservice biedt de vervoerder een te vroeg-belservice. Ziet de chauffeur aankomen dat hij tussen de 30 en 15 minuten voor de afgesproken tijd bij de reiziger zal gaan arriveren dan zal hij deze belservice activeren. De reiziger kan door middel van het intoetsen van een ‘1' op zijn telefoon aangeven dat hij akkoord gaat of door het intoetsen van een ‘2' dat hij niet akkoord gaat. In dit laatste geval zal de chauffeur moeten wachten tot het moment dat de marge van 15 minuten voor het gewenste tijdstip is bereikt.

Online reserveren
Telefonisch reserveren